Wintercollectie 2023

Wij selecteerden opnieuw een unieke collectie meubelen, woonaccessoires en kunstwerken die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Lees verder

NAJAARSCOLLECTIE 2022

Kom onze zorgvuldig geselecteerde collectie meubelen, woonaccessoires en kunst ontdekken in een huiselijke setting.

Lees verder

VAKANTIEWONING IN HET BUITENLAND ?

Heeft u een buitenverblijf in Frankrijk, Italië, Spanje of op een andere bestemming in Europa ? Geen probleem, wij zorgen voor een vlekkeloze levering en de montage van uw meubelen op uw favoriete vakantieplekje.

Lees verder

KERST & KUNST 2021

Kom onze nieuwe eindejaarscollectie ontdekken: originele geschenken, woonaccessoires, meubelen en kunst.

Lees verder

NEW BRAND: GOMMAIRE

Het Belgische Gommaire staat voor een tijdloze collectie die warmte en gezelligheid uitstraalt. Het Gommaire organic living concept brengt een ruim aanbod glaswerk, keramische objecten, modern geweven manden, stoelen en tafels in massieve teak en eik, gestoffeerde zetels en sofas, koffietafels, verlichting en nog veel meer! Een brede collectie aan tuinmeubelen in aluminium en massieve teak maakt het plaatje volledig. De meeste van de Gommaire collecties worden ontworpen door de stichters Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef.

Lees verder

New brands & outdoor showroom

Wij breiden ons assortiment tuinmeubelen uit met een aantal nieuwe en vooraanstaande merken zoals Gloster, Kettal, Fatboy en Gandia Blasco. Om deze optimaal te kunnen presenteren hebben wij ook onze outdoor showroom volledig vernieuwd.

Lees verder

Kerst & Kunst 2020

Originele eindejaarsgeschenken - woonaccessoires - kleinmeubelen - kunst.

Lees verder

New concept: SELECT@HOME

Wij bezorgen vrijblijvend en zonder aankoopverplichting bij jou thuis of op kantoor één of meerdere van jouw favoriete woonaccessoires of kunstwerken.

Gedurende een vooraf overeengekomen periode kan je voor deze stukken het ideale plaatsje zoeken in jouw woning, tuin of bedrijfsruimte.

Na deze proefperiode maken wij een factuur voor de stukken die je uiteindelijk wenst aan te kopen, de andere items komen wij kosteloos terug ophalen.

Lees verder

Opendeur 2020 - openingsuren zomerseizoen

Beste Klant,

Omwille van de maatregelen die genomen werden door de overheid om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, zijn wij verplicht onze winkel te sluiten voor onbepaalde tijd.

Zorg intussen goed voor elkaar in deze uitzonderlijke situatie en hopelijk zien we elkaar binnenkort gezond en wel terug !

Isabelle & François

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees verder

Kerst & Kunst 2019

Voorstelling eindejaarscollectie 2019: hedendaagse woonaccessoires & exclusieve geschenken.

Lees verder