New brands & outdoor showroom

Wij breiden ons assortiment tuinmeubelen uit met een aantal nieuwe en vooraanstaande merken zoals Gloster, Kettal, Fatboy en Gandia Blasco. Om deze optimaal te kunnen presenteren hebben wij ook onze outdoor showroom volledig vernieuwd.

Lees verder

Kerst & Kunst 2020

Originele eindejaarsgeschenken - woonaccessoires - kleinmeubelen - kunst.

Lees verder

New concept: SELECT@HOME

Wij bezorgen vrijblijvend en zonder aankoopverplichting bij jou thuis of op kantoor één of meerdere van jouw favoriete woonaccessoires of kunstwerken.

Gedurende een vooraf overeengekomen periode kan je voor deze stukken het ideale plaatsje zoeken in jouw woning, tuin of bedrijfsruimte.

Na deze proefperiode maken wij een factuur voor de stukken die je uiteindelijk wenst aan te kopen, de andere items komen wij kosteloos terug ophalen.

Lees verder

Opendeur 2020 - openingsuren zomerseizoen

Beste Klant,

Omwille van de maatregelen die genomen werden door de overheid om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, zijn wij verplicht onze winkel te sluiten voor onbepaalde tijd.

Zorg intussen goed voor elkaar in deze uitzonderlijke situatie en hopelijk zien we elkaar binnenkort gezond en wel terug !

Isabelle & François

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lees verder

Kerst & Kunst 2019

Voorstelling eindejaarscollectie 2019: hedendaagse woonaccessoires & exclusieve geschenken.

Lees verder

Opendeur 2019

Outdoor days - voorstelling nieuwe collecties tuinmeubelen.

Lees verder

Kerst & Kunst 2018

Originele eindejaarsgeschenken, woonaccessoires en kunst.

Lees verder

10 Years - 2008/2018

Wij bestaan 10 jaar!

Nieuw concept: vanaf nu kan u bij Spherebox ook terecht voor indoor meubelen.

Lees verder

Artikel Stijlvol Wonen (Zomer 2016)

In samenwerking met architecte Laurence Bourdeau mochten wij zowel de eetruimte als de zithoek van deze landelijke woning aankleden met figuratieve schilderijen. Hoewel beide werken totaal verschillend zijn van kleurenpalet en beleving oogt het eindresultaat bijzonder harmonieus. Een reportage van dit project kan je lezen in de zomereditie van het magazine Stijlvol Wonen.

Lees verder

OPENDEURWEEKEND 15-16-17 APRIL

Kom onze nieuwe collectie schilderijen, beelden, tuinmeubelen en decoratie ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje!

Lees verder