GERENOVEERDE HOEVE OUWEGEM

De eigenaars van deze tot in de puntjes gerenoveerde hoeve kozen voor de tuinmeubelen uit de collectie van Piet Boon. De tijdloze stijl van de meubelen sluit perfect aan bij de landelijke stijl van de woning die toch strak werd ingericht. Na enkele jaren zien de meubelen er nog altijd top uit en oogt het geheel nog steeds harmonieus en hedendaags met de intussen mooi aangelegde en volgroeide tuin.

Inrichting appartement Knokke

De final touch voor dit nieuwbouwappartement te Knokke. Een schilderij van Isabelle Bossuyt gecombineerd met de iconische Wishbone Chairs van Carl Hansen & Søn en decoratie in zachte aardetinten. The perfect match! 

Totaalproject kubistische villa Hertsberge

In samenspraak met de tuinarchitect werden de verschillende terrassen van deze imposante kubistische villa, gelegen in de bossen van Hertsberge, aangekleed. Op het eetterras werd een strakke tafel met bijhorende bar geplaatst en de gigantische zweefparasol zorgt alvast voor de nodige schaduw op zonnige dagen. Het loungeterras werd voorzien van strakke easy chairs uit de Tribu collectie en langs het zwembad koos de klant voor een reeks sofa's. Een aantal outdooraccessoires brengen dan weer de nodige sfeer in de tuin.

Historische villa Sint-Martens-Latem

Wij hadden de eer de volledige buiteninrchting te mogen doen van deze prachtig gerenoveerde villa te Sint-Martens-Latem. De eigenaar wilde een warme maar toch strakke aankleding van de verschillende terrassen. Aan het zwembad werd een loungehoek voorzien uit de Pure sofa collectie van Tribu, een klassieker van dit Belgische merk. Langs het zwembad en onder het overdekt terras werd een hele reeks Bearchairs geplaatst die perfect passen in het historische kader.

Inrichting gerenoveerde landelijke villa

Deze landelijk gelegen villa werd recentelijk gerenoveerd en wij mochten deze inrichten met een aantal kunstobjecten en woonaccessoires.

Bronzen beelden tuin Lendelede

In deze prachtige tuin met verschillende niveau's en met zwemvijver werden een aantal bronzen beelden geplaatst die perfect opgaan in de natuur. Een van de beelden staat op een sokkel van cortenstaal die mooi contrasteert met het groen.

Totaalproject moderne villa Waregem

Deze ruime moderne villa net buiten het centrum van Waregem heeft een schitterende tuin. Wij waren dan ook verheugd dat wij de terrassen mochten aankleden. Zowel de eethoek, de loungehoek en het terras aan het zwembad werden ingericht met Tribu tuinmeubelen. De strakke Neutra collectie van Vincent Van Duysen sluit perfect aan bij de bouwstijl van de villa. Stoere potten van Atelier Vierkant in keramiek en een buitenkeuken van Indu+ maken het plaatje compleet.

Stadstuin bij gerenoveerd herenhuis Gent

De inrichting van deze stadstuin illustreert hoeveel functies buitenmeubilair kunnen krijgen als je de juiste stoel of tafel in de juiste context plaatst. Lees hoe we met een minimum van materialen een maximale ruimte en warmte konden creëren in deze stadstuin.

Schilderijen landhuis Kruisem

De eigenaars van dit schitterende landhuis aan de voet van de Vlaamse Ardennen kozen 2 grotere schilderijen voor de aankleding van hun leefruimtes.

Schilderijen moderne villa Meulebeke

Zowel de leefruimte als de inkomhal van deze moderne villa werden aangekleed met hedendaagse schilderijen die perfect opgaan in het interieur. (meer referenties kan u zien op www.isabelle-bossuyt.be)