STRAKKE DESIGN VILLA ALTEA HILLS (SPANJE)

De terrassen van deze strakke design villa met indrukwekkende infinity pool in Altea Hills te Spanje werden aangekleed met de stoere tuinmeubelen van Piet Boon en de weerbestendige outdoor poefs van Roolf Living.  Vanuit de eethoek en de verschillende loungehoeken heb je een fantastisch panoramisch uitzicht op de zee en de bergen.

GERENOVEERDE HOEVE OUWEGEM

De eigenaars van deze tot in de puntjes gerenoveerde hoeve kozen voor de tuinmeubelen uit de collectie van Piet Boon. De tijdloze stijl van de meubelen sluit perfect aan bij de landelijke stijl van de woning die toch strak werd ingericht. Na enkele jaren zien de meubelen er nog altijd top uit en oogt het geheel nog steeds harmonieus en hedendaags met de intussen mooi aangelegde en volgroeide tuin.

Inrichting appartement Knokke

De final touch voor dit nieuwbouwappartement te Knokke. Een schilderij van Isabelle Bossuyt gecombineerd met de iconische Wishbone Chairs van Carl Hansen & Søn en decoratie in zachte aardetinten. The perfect match! 

HISTORISCHE VIERKANTSHOEVE AALBEKE

Deze historische en volledig gerenoveerde vierkantshoeve, even buiten Kortrijk, staat op de lijst van onroerend erfgoed Vlaanderen. Het gebouw staat bekend onder de naam "Heerlijkheid van Heule". De hoeve is nog steeds omwald en beschikt over een opvallend poorthuis. De eigenaars kozen enkele schilderijen van Isabelle Bossuyt voor de aankleding van diverse ruimtes. Daarnaast zorgen een aantal stijlvolle woonaccessoires en kunstobjecten ervoor dat het plaatje compleet is.

Totaalproject kubistische villa Hertsberge

In samenspraak met de tuinarchitect werden de verschillende terrassen van deze imposante kubistische villa, gelegen in de bossen van Hertsberge, aangekleed. Op het eetterras werd een strakke tafel met bijhorende bar geplaatst en de gigantische zweefparasol zorgt alvast voor de nodige schaduw op zonnige dagen. Het loungeterras werd voorzien van strakke easy chairs uit de Tribu collectie en langs het zwembad koos de klant voor een reeks sofa's. Een aantal outdooraccessoires brengen dan weer de nodige sfeer in de tuin.

Historische villa Sint-Martens-Latem

Wij hadden de eer de volledige buiteninrchting te mogen doen van deze prachtig gerenoveerde villa te Sint-Martens-Latem. De eigenaar wilde een warme maar toch strakke aankleding van de verschillende terrassen. Aan het zwembad werd een loungehoek voorzien uit de Pure sofa collectie van Tribu, een klassieker van dit Belgische merk. Langs het zwembad en onder het overdekt terras werd een hele reeks Bearchairs geplaatst die perfect passen in het historische kader.

Totaalproject moderne villa Waregem

Deze ruime moderne villa net buiten het centrum van Waregem heeft een schitterende tuin. Wij waren dan ook verheugd dat wij de terrassen mochten aankleden. Zowel de eethoek, de loungehoek en het terras aan het zwembad werden ingericht met Tribu tuinmeubelen. De strakke Neutra collectie van Vincent Van Duysen sluit perfect aan bij de bouwstijl van de villa. Stoere potten van Atelier Vierkant in keramiek en een buitenkeuken van Indu+ maken het plaatje compleet.

Stadstuin bij gerenoveerd herenhuis Gent

De inrichting van deze stadstuin illustreert hoeveel functies buitenmeubilair kunnen krijgen als je de juiste stoel of tafel in de juiste context plaatst. Lees hoe we met een minimum van materialen een maximale ruimte en warmte konden creëren in deze stadstuin.

Leefruimte landhuis Sint-Baafs-Vijve

De eetruimte van dit landhuis aan de oevers van de oude Leiearm in Sint-Baafs-Vijve kreeg een kunstzinnige toets met enkele bronzen beelden van de Belgische kunstenaar Jacques Vanroose. Het schilderij van Isabelle Bossuyt in zachte tinten zorgt voor een rustige uitstraling.

Final touch landelijk gelegen villa Drongen

In de groene rand rond Gent staat deze moderne villa waar wij mochten instaan voor de inrichting van de verschillende leefruimtes. In het ruime slaapgedeelte kozen de eigenaars voor een romantisch schilderij van Isabelle Bossuyt. In de eetruimte, met zicht op de landschappelijke tuin, kreeg een bronzen beeld van Jacques Vanroose op zwarte sokkel een prominente plaats. De keramieken beeldjes in de nis maken het plaatje compleet. In het zitgedeelte werden enkele sculpturale vazen geplaatst die het ruimtelijke gevoel nog versterken.