Schilderijen moderne villa Meulebeke

Zowel de leefruimte als de inkomhal van deze moderne villa werden aangekleed met hedendaagse schilderijen die perfect opgaan in het interieur. (meer referenties kan u zien op www.isabelle-bossuyt.be)

Inrichting landelijke woning Roeselare

In samenwerking met architecte Laurence Bourdeau mochten wij zowel de eetruimte als de zithoek van deze landelijke woning aankleden met figuratieve schilderijen. Hoewel beide werken totaal verschillend zijn van kleurenpalet en beleving oogt het eindresultaat bijzonder harmonieus. (meer referenties kan u zien op www.isabelle-bossuyt.be)

 

Bronzen beelden tuin Lendelede

In deze prachtige tuin met verschillende niveau's en met zwemvijver werden een aantal beelden geplaatst die perfect opgaan in de natuur. Een van de beelden staat op een sokkel van cortenstaal die mooi contrasteert met het groen.

Inrichting restaurant "Het Landhuys" Nokere

Het restaurant "Het Landhuys" is gelegen op het pittoreske dorpsplein van het charmante Nokere. Na de herinrichting van hun zaak kwamen de eigenaars bij ons terecht voor de verdere aankleding van het interieur. Door het plaatsen van enkele beelden en decoratiestukken werd er extra gezelligheid gecreëerd.  Aan de muren werden er verder een reeks schilderijen voorzien die passen in de landelijke sfeer van de omgeving. (meer referenties kan u zien op www.isabelle-bossuyt.be)

 

Interieur + Tuininrichting villa Anzegem

Voor deze klant werden verschillende figuratieve schilderijen op maat gemaakt voor de inrichting van een klassiek landhuis. Daarnaast werd de tuin ook aangekleed met een hele reeks potten in keramiek van Atelier Vierkant.

Wellness center Kuren in Kanegem

De eigenaars van dit schitterende kuurcentrum kwamen bij ons te rade voor de inrichting van hun relaxruimte. Wij opteerden voor ligbedden die een strakke look hebben maar tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Bronzen beeld beach house Australië

Dit bronzen beeld van Jacques Vanroose vond zijn nieuwe thuis down under.

SCHILDERIJ MODERNE VILLA HARELBEKE

Dit schilderij uit de "catwalk" serie sluit qua sfeer en stijl heel goed aan bij interieurarchitectuur van deze klassieke villa die een moderne make-over kreeg. (meer referenties kan u zien op www.isabelle-bossuyt.be)

Totaalproject kubistische villa Hertsberge

In samenspraak met de tuinarchitect werden de verschillende terrassen van deze imposante kubistische villa, gelegen in de bossen van Hertsberge, aangekleed. Op het eetterras werd de B-artable en de B-ar van Colect geplaatst met de M1 stoelen van MDF Italia. De gigantische Kingston zweefparasol van Jardinico zorgt alvast voor de nodige schaduw op zonnige dagen. Het loungeterras werd voorzien met de strakke Neutra easy chairs uit de Tribu collectie en langs het zwembad koos de klant voor een reeks Canasta sofa's van B&B Italia met C-tables en Mirthe bankjes van Tribu.

Historische villa Sint-Martens-Latem

Wij hadden de eer de volledige buiteninrchting te mogen doen van deze prachtig gerenoveerde villa te Sint-Martens-Latem. De eigenaar wilde een warme maar toch strakke aankleding van de verschillende terrassen. Aan het zwembad werd een loungehoek voorzien uit de Pure sofa collectie van Tribu, een klassieker van dit Belgische merk. Langs het zwembad en onder het overdekt terras werd een hele reeks Bearchairs geplaatst die perfect passen in het historische kader.